KontaktKontakt
Blogg

Här nedan vill jag presentera de coguider jag i första hand samarbetar med. Det är sannolikt någon av dessa killar som ni får nöjet att fiska med då det är lite större evenemang på G. De har allihop minst fartygsbefälsexamen kl 7/8, högfarts-certifikat samt i de flesta fall även maskinbefäl samt radar, VHF och kan sist men inte minst HLR (Hjärt & lungräddnings utbildning.). De är gräddan, d v s de bästa, mest namnkunniga, skickligaste och erfarna Sportfiskeguider som finns att uppbringa i Sverige.

Peter Törnquist
En underbart skön person med mycket humor och glatt humör. Oerhört duktig på gädda, Havsöring samt Laxtrolling. Med Peter som guide blir man sällan besviken oavsett hur fisket går. Han kämpar ända in i kaklet varenda dag!
Båt: Silver Eagle CC/ Mercury Verado 150

Henrik Sandahl
Henke är världsmästare i ödmjukhet brukar jag säga. Förutom att han sannolikt är en av Sveriges mest erfarna och meriterade gäddfiskare ( Vann b l a SM i gäddfiske 2010, TREX-gäddan 2008 samt ett antal topplaceringar i Värtan Cup.) så är han precis som jag själv en av grundarna till Söder Sportfiske AB på Hornsgatan i Stockholm. Det är få kunder som har varit på sjön med Henke och inte varit nöjda, han ger precis som oss andra allt för att gästerna skall få en bra dag på sjön. Båt: Silver Eagle DC 650/Mercury Verado 175

Robert Andén
Robban och hans bror Ronny är levande legender i guidesammanhang och för många år sedan var de mina förebilder och numera är de mina goda vänner och kollegor.
Båt: Silver Hawk 540/Mercury F100

Fredrik Örnberg
Datakillen som numera är en fiskenörd i stället för datanörd. Ganska färsk i guidesammanhang men han har alla behörigheter och flåsar oss andra i nacken numera. Fredde har det senaste två åren utvecklats till en riktig proffsguide som levererar när det gäller. Fredde är en erfaren Gäddfiskare och hans tävlingsmeriter växer år för år.
Båt: Silver Eagle CC/ Mercury Verado 150

Söder Sportfiske

Pierre Reif - 0709-75 54 86 - pierre.reif@tele2.se