KontaktKontakt
Blogg

Företagsarrangemang

För företagskunder kan vi erbjuda det optimala kund, konferens eller personaleventet. Kombinera nytta med nöje och ta ut era kunder eller anställda på världens roligaste aktivitet. Vi har en mångårig erfarenhet av denna verksamhet och vi har under åren lämnat ett långt spår av nöjda och framförallt återkommande kunder efter oss.  Faktum är att mer eller mindre alla som åker med oss tycker att det är roligt, man behöver inte vara en ”Fiskenörd” för att verkligen uppskatta en dag på sjön med oss.

I stället för att se Jerry Williams på Börsen eller Carola på Globen så ta med er era kunder /Business Associates /anställda på en dag som brukar innehålla det mesta i form av skärgård, natur, havsörnar, glatt humör. Vi har genom åren arrangerat ett stort antal större och mindre event. Vi ordnar allt från transfer till konferenslokal och boende.  Vill ni bo flott eller i kåta? Pool, bastu eller badtunna? Det spelar ingen roll, vi har alla kontakter som behövs för att er dag med oss skall bli lyckad!

Vill ni ha catering eller äta vår egen lunch som vi wokar, steker eller grillar över öppen eld? Den enda mat ni som regel INTE får hos oss är frysta grillkorvar på engångsgrill…

Vi har deltagit i eller själva arrangerat evenemang, konferenser  och företags tävlingar med allt från 10-120 deltagare och vi lever efter mottot att ”Ingenting är omöjligt”!

Ni är varmt välkomna att höra av med frågor och funderingar!

Välkommen ombord!!
Bästa Hälsningar!
Pierre ReifSöder Sportfiske

Pierre Reif - 0709-75 54 86 - pierre.reif@tele2.se